BEHANDELINGEN

Endermologie® Alliance LPG

De Endermologie® behandeling is een 100% natuurlijke, non-chirurgische procedure voor de mechanische stimulatie van de huid, en maakt het mogelijk om de cellen opnieuw te activeren. Door de endermologie behandeling worden zowel de stofwisseling als de bloedcirculatie sterk verbeterd. De behandeling heeft geen hersteltijd nodig, waardoor direct de dagelijkse activiteiten hervat kunnen worden. De behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Endermologie is een niet-invasieve procedure die bewezen is om cellulitis te verminderen. Met behulp van een techniek genaamd Lipomassage of roller massage therapie, worden zuig- en masseerwerking gebruikt om de geharde vetzakken die cellulitis veroorzaken, te elimineren. 

Oxygeneo

De OxyGeneo  behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging. Actieve ingrediënten en werkstoffen gaan diepe in de huid doordat de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities.

Tripollar

De Tripollar - TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft vanaf de eerste behandeling een direct zichtbaar resultaat terwijl een kuur van minimaal 6 behandelingen. Deze behandeling verbetert jouw gelaatscontouren en geeft je een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is het meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Ultrasound

Door een Ultrasound behandeling, zal uw huid actieve ingrediënten beter tot zich nemen. Dit resulteert in een zichtbaar gezondere huid, zowel van binnen als van buiten. De ultrasoon trillingen reduceren tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Actieve ingrediënten en werkstoffen gaan diepe in de huid doordat de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. 

VECTUS LASERONTHARING

De laser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor vernietiging van het haarzakje, zodat daaruit geen nieuwe haar meer kan groeien. De huid zelf wordt door het geïntegreerde koelsysteem beschermd tegen oververhitting.

De Palomar Vectus Diodelaser werkt in op de pigmentatie in de haren en is dus het meest effectief bij haren in de anagene fase (groeifase). Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in deze fase bevinden is het noodzakelijk dat u meer dan 1 behandeling moet ondergaan voor u kan spreken van een volledige ontharing. Gemiddeld zijn met de Palomar Vectus Diodelaser 5-6 behandelingen noodzakelijk.

Na gemiddeld 6 behandelingen zijn alle haren in het behandelde gebied in de eerste groeifase geweest en voorgoed verdwenen. Wel is het mogelijk dat nieuwe haarzakjes in de toekomst geactiveerd worden, door bijvoorbeeld de overgang en andere hormoonschommelingen.

Daarnaast kan het zijn dat bepaalde haren niet reageren op de laser. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan.
Aan de hand van de haarkleur en dikte, wordt de instelling van de laser bepaald.

Als u besluit om u definitief te laten ontharen, is het belangrijk dat u zelf niet meer epileert of harst. Wanneer u de hele haar verwijderd, kan er namelijk geen vernietiging van het haarzakje plaats vinden. U mag de haren wel knippen of scheren
Daarnaast mag het te behandelen gebied minstens 6 weken van tevoren niet worden blootgesteld aan overmatig zonlicht. Een gebruinde huid verminderd de effectiviteit van de behandeling en kan ervoor zorgen dat de huid oppervlakkig verhit wordt.

Na de behandeling ziet u huid er roder en gezwollen uit, wat bij de behandeling hoort. In de praktijk koelen wij uw behandelde huid met koude kompress en een verkoelende crème. Thuis mag u de huid ook nakoelen met een koud washandje en/of aloë vera gel. Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid niet bloot te stellen aan zonlicht en/of zonnebank. Gebruik daarom een zonnecrème met een factor van 30 of hoger op het behandelde gebied. Na twee à drie weken vallen de haartjes geleidelijk uit. Indien gewenst mogen opkomende haartjes geknipt of geschoren worden, maar belangrijk is dat u de haren niet epileert.

Voor meer informatie bel ons gerust.